Vitamintest Få foretaget en test af din krops vitamin og kollagen- tilstand.

Hvorfor er det vigtigt at vide?

Ved at måle din krops vitamin- og kollagenniveau får du et unikt indblik i, hvilken indvirkning blandt andet din kost har på din krop. Den rigtige vitaminbalance er altafgørende, for at vores krop og sind kan yde maksimalt. Ofte vil ganske enkle kostændringer, eller kosttilskud kunne gøre store forskelle på for eksempel dit energiniveau, koncentrationsevner og søvnkvalitet. Du behøver blot at vide, hvilke vitaminer din krop har brug for, for at kunne sammensætte de rigtige supplementer og kostplan.

 

Hvilken indvirkning har kollagen?

Lige som vi kan tage vitamin og kosttilskud for at opretholde balancen i vores krop, kan vi også supplere med kollagen. Man kalder også kollagen for ungdommens protein, fordi vi får mindre og mindre af det, efterhånden som vi ældes. Kollagen er det protein, der sammen med elastin danner bindevævets fibre. Helt konkret betyder det at det styrker hud, hår negle, tænder. Den rette mængde kollagen øger dit stofskifte og fornyer huden og holder den elastisk. Samtidig reparerer kollagen i led og muskler så du hurtigere kommer dig efter skader.

 

Hvordan du kan bruge denne viden til at forbedre din livskvalitet

I forbindelse med testen, får du samtidig råd og vejledning til, hvilke naturlige kilder til vitaminer og kollagen, som du kan få via din kost. En ganske enkel kostændring, eller supplement tilskud, vil kunne medhjælpe til, at din krop får de vitaminer, den mangler.

Med en krop i balance har du god energi, føler velbehag og kan yde maksimalt, både mentalt og fysisk.

 

Hvordan foregår det?

En vitamin og kollagentest foregår ganske enkelt ved at måle din krops celler og deres bevægelser. Informationerne herfra analyseres herefter i et program, der er i stand til at oversætte bevægelsesmønstret og give indsigt i din krops tilstand. Det er helt smertefrit og tager kun et øjeblik. Den resterende tid bruger vi til at tale om, hvordan du konkret kan bruge dette resultat til at arbejde i retning mod en krop og et sind i balance

Priser og betaling

  • Vitamintest – 30 min: 300 kr

Vi tager imod kontanter og mobilepay på 35287

Læs mere om vitamintesten - hvad det kan gøre for dig, hvordan og hvorfor: