Ansigtsrefleksterapi

Ansigtsrefleksterapi til dig der ønsker mental og fysisk velvære pakket ind i en skøn behandlingsform

Ansigtsrefleksterapi er en blid behandlingsform, der tager udgangspunkt i avanceret zoneterapi.  Der arbejdes manuelt ved stimulere udvalgte reflekszoner og punkter i ansigtet, for dermed at stimulere og behandle mentale og fysiske ubalancer.

Hvilken effekt har behandlingen?

Refleksterapi forbedrer alle kropsvæskernes kredsløb, så både hjerne, organer, muskler, hormon- og nervesystem kommer til at fungere bedre. Det betyder, at kroppen kommer i balance og efterlader både børn og voksne med en følelse af velvære. Noget af det første du kan bemærke, er et forbedret blodomløb, bedre søvn eller mindsket stressniveau.

Ved at anvende denne terapeutiske metode er det ikke kun alene for at forebygge sygdomme, men via bearbejdning af reflekszoner og punkter i ansigtet at behandle årsagen til, at sygdomme og ubalancer opstår.

Til børn

Ansigtsrefleksterapi til børn kan hjælpe til at forbedre indlæring, og koncentration, samtidig med at give øget mentalt overskud, til et barn der let bliver overstimuleret eller overvældet.

Til voksne

Her er behandlingen suveræn til at afhjælpe immun, hormonelle eller kredsløbsproblematikker. Ansigtsrefleksterapi er særligt gavnligt til stressramte, eller til forebyggelse eller behandling af depression. For ældre er behandlingen stimulerende til at sænke udviklingen af demens og andre kognitive sygdomme.

Ansigtsbehandling

Jeg er uddannet fra Skolen for Refleksterapi i at give ansigts refleksterapi, med originale principper og metoder.

Læs mere om behandlingen her

Et behandlingsforløb kan variere fra klient til klient. Efter den første behandling lægger jeg en behandlingsplan som løbende justeres. I langt de fleste behandlingsplaner får klienten udleveret hjemmeøvelser, som skal udføres imellem behandlingerne.

Da jeg har stor interesse i, at min faglig viden udvikler sig hele tiden. Derfor uddanner jeg mig løbende, og afprøver ofte forløb, hvor jeg sammensætter og indsamler viden og erfaring fra de behandlinger, som jeg udfører. Klienternes reaktioner og mine egne erfaringer danner grundlag for mine behandlingsmetoder.

Vi arbejder i hele ansigtet

 

Priser og betaling

  • Ansigtsrefleksterapi – 1 time 20min: 575 kr

Vi tager imod kontanter eller betalingskort

Læs mere om ansigtsrefleksterapi - hvad det kan gøre for dig, hvordan og hvorfor:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram