Zoneterapi

Zoneterapi - til vokse, børn og gravide

Zoneterapi er et fag, der har bevæget sig fra at være en græsrodsbevægelse, til at have vundet anerkendelse og respekt for behandlingernes positive resultater, og i dag er zoneterapi et alment professionelt og sundhedsfagligt respekteret fag. Zoneterapi anvendes som forebyggende og sundhedsfremmende.

Hvad går det ud på?

Zoneterapi anvender foden som vejviser til kroppen. Ved særlige tryk på zoner under foden kan terapeuten påvirke kroppen og organers balance, hjælpe til smertelindring og generel velvære.

Hvilken effekt kan det have?

Mange anvender zoneterapi som et led i at behandle smerter i led og muskler, stress, kredsløbsbesvær, fordøjelsesproblemer, allergi, hovedpine eller hormonelle forstyrrelser. Folk med stresssymptomer mærker efter behandlingerne en indre ro.

En del folk oplever øget energi i kroppen.

Zoneterapi er heldigvis blevet så almindeligt nu at mange anvender det regelmæssigt for at give sin krop styrke og føle sig i balance.

Hvem kan benytte sig af zoneterapi?

Alle kan benytte sig af zoneterapi og behandlingen har effekt på alle. Zoneterapi er hyppigt anvendt af gravide til at lindre smerter under graviditet, fødsel eller efter fødsel. Samtidig er zoneterapi godt til børn, fordi det er en behagelig og smertefri behandling, der kan lindre smerte og ubehag hos selv de mindste.

Hvordan foregår en behandling?

Behandlingen med zoneterapi foregår på en briks, hvor du ligger og slapper af, imens terapeuten sidder ved dine fødder. Du får smurt fødderne ind i creme hvorefter terapeuten går i gang med at arbejde med forskellige trykpunkter afhængig af din symptombehandling. Forud for behandlingen afsættes tid til at drøfte dine gener, så terapeuten kan tilrettelægge en behandling eller et forløb. I nogle tilfælde kan terapeuten også benytte sig af akupunkturpunkter på kroppen.
Efter behandlingen vil du få en rum tid til at komme til dig selv. Du vil blive tilbudt et glas vand, og vi samtaler lidt om forløbet og lidt ekstra hvis du har behov for det.

Hvor længe varer en behandling?

Hver behandling starter med en indledende snak, hvor du og terapeuten drøfter din behandling samt bedringer eller nye symptomer siden sidst
Herefter går behandlingen i gang og varer 40-50 minutter

Efter behandlingen skal man huske at drikke rigeligt med vand.

Priser og betaling

  • Zoneterapi – 50 min: 475 kr
  • Zoneterapi + massage 1 time og 45 min: 750 kr
  • Zoneterapi på børn – 30-40 min: 250 kr

Vi tager imod kontanter og mobilepay på 35287

Læs mere om zoneterapi - hvad det kan gøre for dig, hvordan og hvorfor:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram