Hjælp dit barn til en krop i balance

Uro og ubehag i kroppen hos børn kalder vi dysfunktioner. Det betyder at de har svært ved at sidde stille, svært ved at koncentrere sig og bliver urolige og anspændte. De vil have svært ved at sove, et svagere immunsystem og opleves i det hele taget som urolige. Typisk med diagnosen ADHD, ordblindhed, angst, stress, ADD, Tourettes, OCD eller Asbergers.

Af: Charwell Copenhagen

Disse udfordringer er ubalancer i kroppen, der kan behandles. Faktisk er det en så blid og behagelig behandlingsmetode, som børnene elsker og ofte falder i søvn under. Udgangspunktet er refleksterapi, og i et forløb hos os kan du selv lære teknikkerne og hjælpe dit barn til en krop i balance.

Hvordan foregår en behandling?

Barnet vil opleve behandlingen som nus fra fødderne og op til ansigtet, der føles enormt rart og afslappende. Behandlingen tager udgangspunkt i nogle specifikke zoner i ansigtet, der løsner og frigør ubalancer. Reaktionen er ro i kroppen og ofte et barn, der er faldet i søvn.

Der arbejdes med nervesystemet og nervepunkter i fødder, hænder og hoved. Disse punkter stimuleres, så kroppen finder ro og slipper den blokering, der har sat sig.

En behandling varer mellem 35-45 minutter.

Tag teknikken med hjem

Som forælder kan du lære teknikken bag denne behandling og tage den med hjem til brug i de perioder, hvor barnet oplever ubalancer. Behandlingen påbegyndes efter at forældrene har lært teknikken. Nogle børn oplever en hurtigere reaktion og hos andre børn går der lidt længere tid.

Du vil opleve en skøn symbiose imellem jer og en dejlig følelse af at kunne gøre en forskel for dit barn.  Behandlingen skal gøres til et fast aftenritual.  

Sådan foregår et behandlingsforløb hos os

Når du vælger et forløb hos os, får vi et tæt og kærligt samarbejde, med dit barn som omdrejningspunkt. Vi udarbejder en behandlingsplan på baggrund af vores samtaler med både forældre og barnet selv.

Efter første møde udarbejder vi en behandlingsplan, og vi aftaler hvornår vi skal afholde en undervisningsdag, hvor du lærer behandlingens teknikker. På dagen for undervisningen kommer vi lidt nærmere ind på de udfordringer, du oplever hos dit barn. Samtidig får du indblik, i hvordan nervesystemet og hjernen taler sammen, og hvordan behandlingsformen er udarbejdet for at skabe flow imellem de to. Du får grundig og praktisk undervisning, som du kan tage med og bruge efterfølgende.

Det er vigtigt for os, at barnet oplever en tryg og behagelig atmosfære for at kunne slappe helt af og give sig hen til behandlingen. Derfor har vi god tid til at lære forældrene at kende og sikre os at I er fortrolige med behandlingsteknikken. 

Vi arbejder i hyggelige og rolige omgivelser og der er god tid til at lære, stille spørgsmål og forstå teknikkerne. Vores samarbejde udgør de trygge rammer, som barnet efterfølgende vil opleve på sin vej imod en krop i balance.

Lidt om behandlingsformens effekt

Denne behandlingsform har dokumenteret effekt i både indland og udland. Efter 6 måneder vil 86% af de behandlede opleve bedringer, især i indlæring og koncentration.

Priser:

Prisen for børnebehandlinger er individuel. Kontakt os for en pris, da prisen er efter aftale, idet der er tale om individuelle behandlinger.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram