NHT - Naturlig Hormonterapi®

Licens er gældende for 2024

Jeg er uddannet NHT®-vejleder, og hvis du ønsker at gøre en forskel for dig selv, så er du velkommen i Charwell Copenhagen.

Vores vejledning bygger på mange års erfaringer. Når vi analyser og arbejder, gør vi det ud fra perspektivet om, at kroppen skal styrkes og støttes både på det fysiske / psykiske plan. Kroppens reaktioner og handlinger er bestemmende for, i hvilken retning vejledning skal foregå. Vores vejledninger kan bestå i kostvejledning, livsstilsændringer, tilskud af vitaminer eller homøopatiske medicin. Vejledes der om tilskud af hormoner, så vil disse hormoner altid være identiske med kroppens egne hormoner. 

Mange kvinder og mænd søger hjælp til naturlig hormonterapi. Det er en alternativ tilgang til behandling af symptomer og årsager til overgangsalderen, som f.eks. hedeture, søvnforstyrrelser og humørsvingninger. Naturlig hormonterapi kan også anvendes til at behandle andre hormonelle ubalancer, som f.eks. stress, fertilitet, lavt stofskifte, osteoporose, vægtøgning osv. I klinikken henvender flere unge piger sig med menstruationssmerter, migræne, depression og angst. 

I Charwell Copenhagen arbejder vi med din hormonbalance og din krops symptomer og reaktioner. 

Som analyseværktøjer kan vi anvende hormontest og andre tests, som viser et øjebliksbillede her og nu. 

Via planlagte samtaler vil vi sammen lave en plan, som er individuel og som afspejler dit testresultatet og din krops symptomer og reaktioner.

Book en forhåndsaftale og jeg vil fortælle dig om mine erfaringer med hormontest og hormonsystemet. 

Læs mere om Naturlig Hormonterapi i bogen: "Naturlig hormonterapi - opgør med østrogenmyten"

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram