Et nyt kapitel er begyndt: Ansigtsrefleksterapi hos Charwell

februar 15, 2019

”Min bihulebetændelse forsvandt”
”Jeg har ikke længere ondt i min ryg”
”Min søvn er blevet bedre”
”Jeg oplever en indre ro i min krop nu”

Det er udtalelser som disse, der får mig til at glæde mig over, at jeg valgte at kaste mig over dette nye kapitel i min rejse som terapeut.

Jeg har nemlig lige afsluttet den originale uddannelse i ansigtsrefleksterapi hos Lone Sørensen. Refleksterapi gør mig i stand til at arbejde med hele kroppen og dens reflekszoner og nervepunkter. Det betyder at jeg kan nå dybere og ofte give en mere effektiv behandling.

Lone Sørensen ansigts refleksterapi punkter

Refleksterapi handler om at forebygge årsagen bag symptomet, der giver sig til udslag. Som det for eksempel gjorde med denne klient:

”Zoneterapi er fedt, men det her er fantastisk” siger Tine Grening, der prøvede ansigtsrefleksterapi for første gang.

”Jeg går til zoneterapi for at afhjælpe blandt andet maveproblemer og nakke-skulder problemer så jeg var nysgerrig for at prøve ansigtsterapi, selvom jeg må indrømme, at jeg var lidt skeptisk.

 Men så på vej hjem i bilen efter behandlingen, føltes det som om mit hoved var ved at lette fra kroppen. Der var totalt blodgennemstrømning og jeg kunne dreje hovedet med lethed, som jeg ellers ikke har kunnet i rigtig lang tid. Det var fantastisk!

 Fornemmelsen varede ved i fem ti minutter, og smerterne er også blevet væk. Jeg kan mærke at jeg er blevet mere glad og har fået meget mere overskud.”

 

Sådan foregår en behandling

Du ligger på briksen og slapper af og lytter til musikken. Imens går jeg ind og arbejder med specifikke reflekspunkter i ansigtet. I nogle tilfælde kombinerer jeg med zoneterapi under fødderne.

Ved at stimulere reflekszonerne påvirker jeg manuelt centralnervesystemet, meridianbanerne, blodkredsløb og lymfekredsløbet. Den vej igennem kan man behandle og forbygge mere end tyve tusinde forskellige sygdomme. Fra mave-tarmproblemer, til epilepsi eller begyndende demens.

Jeg glæder mig til at byde dig indenfor til denne nye behandling.

Forud for hvert behandlingsforløb laver vi en plan sammen og gennemgår dine ønsker og behov. På den måde kan jeg skræddersy det forløb, der vil give dig den største effekt.

 

Venlig hilsen
Charlotte

Charlotte og Søren fra Charwell

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram