Japansk Lifting

Japansk Lifting - til ham og hende

Japansk lifting er også kendt som ”Det naturlige ansigtsløft” og behandlingen har vundet stort indpas i Danmark, for dets virkning. Mange kvinder vælger i dag, dette sunde og naturlige alternativ, frem for kemiske behandlinger som lifting eller Botox. Samtidig er Japansk Lifting en unik kilde til velvære og afstresning.

Hvad går det ud på?

Japansk Lifting er den naturlige vej til opstrammende ansigtsmuskulatur. Behandlingen er en blid ansigtsmassage med brug af naturlige olier, der har en opstrammende effekt. Huden stimuleres, hvilket stimulerer produktionen af kollagen, som fornyer hudens celler. Du vil opleve en behagelig ansigtsmassage og gå derfra med skøn blød hud, der føles strammere og fornyet.

Hvilken effekt kan det have?

Hvis du gerne vil slippe for rynkerne, men undgå kemiske behandlinger så er Japansk Lifting vejen frem . Behandlingen er nænsom mod huden og opstrammer via Ansigts Refleksterapi, uden brug af kirurgi, Botox eller kemikalier. Resultatet er enestående idet den reducerer rynker, poser eller rander under øjnene og strammer huden op. Efter hver behandling føler du din hud mættet, strammere og med en smuk og naturlig glød. Det føles ganske enkelt vidunderligt.

Hvem kan benytte sig af Japansk Lifting

Alle er velkomne til at benytte sig af Japansk lifting. Behandlingen er naturlig, behagelig og sund for huden. Men den største effekt vil du opleve, hvis du er oppe i årene og din hud er begyndt at producere mindre kollagen. Måske er du begyndt at få rynker. Måske har du mørke rander eller poser under øjnene. Måske har du tør hud uden glød. Japansk Lift går ind og renser huden, fugter den og dræner den for ophobet affaldsstoffer. Det giver en fugtmættet, opstrammet, ren hud der ser ung og sund ud.

Hvordan foregår en behandling?

Behandlingen er en kombination af dybdemassage, zoneterapi, akupressur og lymfedrænage. Vi anvender naturlige produkter undervejs som er med til at fugte og opstramme huden. Japansk lifting er desuden vidunderligt afstressende og behageligt. For mange er det selvforkælelse på højeste plan.

Efter behandlingen er det vigtigt at drikke rigeligt med vand.

Hvor længe varer en behandling?

Hver behandling varer cirka en time og tyve minutter.

Priser og betaling

  • Japansk lifting 1 time og 20 min: 575 kr
  • Japansk lifting 10 turs kort: 5000 kr

Vi tager imod kontanter og mobilepay på 35287

Læs mere om massage - hvad det kan gøre for dig, hvordan og hvorfor:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram