Behandlinger og ydelser

Hvordan kan vi hjælpe dig på din vej i livet?
Filosofien bag behandlingerne
Ansigtsrefleksterapi
Lymfedrenage
Japansk Lifting
Zoneterapi
Zoneterapi til børn
Parmassage
Fuldkropsmassage
HotStone Massage

Ansigtsrefleksterapi

Til dig der ønsker mental og fysisk velvære pakket ind i en skøn behandlingsform

Ansigtsrefleksterapi er en blid behandlingsform, der tager udgangspunkt i avanceret zoneterapi.  Der arbejdes manuelt ved stimulere udvalgte reflekszoner og punkter i ansigtet, for dermed at stimulere og behandle mentale og fysiske ubalancer.

Ved at anvende denne terapeutiske metode er det ikke kun alene for at forebygge sygdomme, men via bearbejdning af reflekszoner og punkter i ansigtet at behandle årsagen til, at sygdomme og ubalancer opstår.

Læs mere

Få en tid

Lymfedrænage er en speciel, blid og rytmisk massageform til at dræne lymferne

Lymfedrænage er en speciel, blid og rytmisk massageform, der har til hensigt at hjælpe kroppen til at dræne musklerne for overskydende lymfevæske. Drænagen er beregnet på at lede lymfevæsken til de steder i kroppen, hvor lymfesystemet fungerer. Overskydende lymfevæske opstår blandt andet, når man har udsat musklerne for hård belastning i forbindelse med træning. Formålet med behandlingen er at stimulere sammentrækningerne i kroppens lymfesystem, så væsken ledes den bedste vej og lymfeflowet øges. Massagen sikrer, at dine muskler er i topform til at kunne yde maksimalt.

Læs mere

Få en tid

Det naturlige ansigstløft

Japansk Lifting er også kendt som det naturlige ansigtsløft. Japansk Lifting er den naturlige vej til opstrammende ansigtsmuskulatur. Behandlingen er blid ansigtsmassage med brug af naturlige olier, der har en opstrammende effekt. Undervejs i behandlingen lægges også 2 næringsgivende masker. Ansigtets muskulatur stimuleres, hvilket igen stimulerer produktionen af collagen, som fornyer hudens celler. Du vil opleve en behagelig ansigtsmassage og gå derfra med skøn blød hud, der føles strammere og fornyet.

Læs mere

Få en tid

Facelifting

Behagelig & Blid Zoneterapi

Zoneterapi er en blid og behagelig behandlingsform, der handler om at opnå velvære og få en krop i balance. Behandlingen foregår, ved at du ligger og slapper helt af, imens zoneterapeuten blidt trykker på specifikke punkter på fødderne. Fødderne opdeles i zoner, der alle har en indvirkning på din krops funktion. Formålet med zoneterapi er at hjælpe til at forbedre din krops funktion og afhjælpe eventuelle ubalancer.

Zoneterapi anvendes ofte i forbindelse med led eller muskelsmerter, kredsløbsbesvær, allergi eller luftvejslidelser. Men zoneterapi kan også anvendes effektivt til behandling af stress eller til behandling af kolikbørn.

Zoneterapi er også ofte anvendt som smertelindring af veer og efter fødslen som funktionel behandling af en krop, der har været under hårdt pres.

Læs mere

Få en tid

Behagelig & Blid Zoneterapi - specielt til børn

Børn kan ikke finde ud af at give udtryk for, hvor de har ondt. Derfor kan de gå rundt med spændinger og ømheder i flere år, uden at det nogensinde bliver opdaget.

Især små børn kan efter en fødsel have muskler, der er ømme. De kan ikke selv vende sig eller korrigere deres krop i forhold til muskler, der føles ømme, så de kan let få spændinger.

Zoneterapi for børn er en blid behandling, der føles rart for barnet. Den lille krop bliver blidt løsnet og korrigeret, så vi er sikre på, at alle potentielle spændinger er minimeret.

Efter den enorme kropslige belastning for både mor og barn efter en fødsel er zoneterapi en optimal behandling til at genvinde balance i kroppen og smertelindre i øvrigt.

Læs mere

Få en tid

Gør noget godt for dig selv med en du holder af

Nogle gange er det bare rarere at være to. Derfor tilbyder vi hos Charwell Copenhagen at dele glæden ved massage med en der trænger til det, lige som dig

Dybdegående massage løsner spændinger i kroppen på en blid måde og øger blod- og lymfe cirkulation, hvilket kan afhjælpe smerter, sænke stressniveauet og frigive glædeshormoner.  Når vi deler denne oplevelse med en anden, deler vi en oplevelse af velvære og nydelse, der binder os sammen i øjeblikket.

Vi sørger for at sætte en behagelig stemning, for en skøn oplevelse for jer to. Hvad end I er venner, kærester eller noget helt tredje. Forkælelse sammen behøver ingen særlig grund, andet end at det er sundt og godt for kroppen.

Så tag din mor, din ven, din kæreste eller en kollega i hånden og giv jer selv en pause sammen. Massage afspænder blidt alle kroppens muskler og løsner samtidig op for dit sind og dine tanker, og giver jer en nærmest meditativ pause. I vil opleve et øget overskud og glæde, som I kan dele.

Efter massagen vil I blive tilbudt et glas vand og rådet til at drikke rigeligt med vand efterfølgende. Jeres kroppe summer af velbehag og musklerne er ved at skille sig af med affaldsstoffer. En udrenset krop giver også en sundere fordøjelse, mave i balance og renere og sundere hud.

Husk at vi hos Charwell kan lave gavekort, så du kan give dem du holder af en fantastisk oplevelse der giver en sund krop og et sind i balance.

Læs mere

Få en tid

Få dine muskler smidiggjorte fra ansigt til tåspids

Massage eller fuldkropsmassage. Forkæl dig selv og din krop med en fuldkropsmassage. Dine muskler bliver smidiggjorte fra ansigt til tåspids. En fuldkropsmassage er ikke blot vidunderligt forkælende, det er også sundt for din kropsmuskulatur og dermed kropsholdning.  Du bruger din krop hver eneste dag, hele livet. Hvad enten du dyrker sport, sidder foran et skrivebord eller løfter tunge ting, belaster du en række muskler, der alle har brug for at kunne fungere optimalt. Fuldkropsmassage kan lindre smerter og opløse myoser, der er den hyppigste årsag til nakke og rygsmerter. Ved at få gennemarbejdet alle kroppens muskler minimerer du chancen for hovedpiner eller andre dagligdags gener, som vi har en tendens til blot at affinde os med.

En sund og glad krop, giver en sund og glad dig.

Læs mere

Få en tid

HotStone Massage til afslappende velvære

Hotstone massage er gammel indiansk form for massage, som er dybdegående, helende og udrensende. Massagen foregår ved brug af glatte varme lavasten, som har en temperatur på mellem 50 og 55 grader.

Massagen udføres med lange, rolige og dybe massagestrøg. Du vil opleve en nærmest meditativ og afslappende velvære i din krop. Varmen fra stenene hjælper dit muskelvæv med at slappe helt af. Det er derfor hotstone massage har større effekt end mange andre former for massage.

Du får en følelse af ny energi og går fra massagen med ro i krop og sjæl. En Hotstone massage tager 1 time og 20 minutter.

Læs mere

Få en tid

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram