Zoneterapi til børn

Hvordan hjælper man et barn, der ikke kan fortælle hvor det gør ondt? Det kan være svært for børn at give præcis udtryk for, hvor det gør ondt. Især hvis de endnu ikke har et sprog. Men som forældre kan vi mærke eller se at noget generer vores barn. De typiske børnelidelser er ondt i maven, ondt i hovedet, kolik eller allergi-gener. Symptomer, der bør behandles uden medicin.

Smertefri behandling af kolik, allergi eller øresmerter

Zoneterapi er super effektivt til blandt andet at afhjælpe børns forstoppelse, allergi og hovedpine. Behandlingen er smertefri og vil af barnet blive opfattet mere som behagelig nus under foden. Men Zoneterapi anvender foden som vejviser til kroppen. Ved særlige tryk på zoner under foden kan terapeuten påvirke krop og organer og hjælpe til smertelindring og generel velvære.

Derfor får børn kolik

Cirka hver tiende barn udvikler kolik. Det skyldes at børn er født med et umodent tarmsystem, der giver luft i maven og kramper i tyktarmen. Det gør selvsagt at barnet får ondt, græder og ikke kan sove. For nybagte forældre kan en periode med kolik være umådelig hård, fordi man ikke formår at trøste sit barn. Det hjælper ikke at give mad eller trøste, da det at spise og fordøje er årsagen til problemerne.

Lindring efter første behandling

Zoneterapi anvendes som et led i at behandle fordøjelsesproblemer og i de fleste tilfælde vil man kunne mærke en bedring allerede ved første behandling. Vi anbefaler dog at børn får to til tre behandlinger, da virkningen dermed vil vare ved.

Det samme gælder behandling mod allergi, hovedpine, samt smerter i led og muskler. Zoneterapi er også anvendeligt til at behandle øre-børn.

De fleste børn synes godt om en behandling med zoneterapi, da det er helt smertefrie tryk under foden.

Sådan reagerer børn på zoneterapi

Som nævnt tidligere vil de fleste børn synes godt om en behandling med zoneterapi, da det er helt smertefrie tryk under foden. Især spædbørn slapper helt af og giver sig hen til den rare fornemmelse.Reaktionen hos børn er typisk træthed og ofte falder de i søvn, fordi kroppen slapper af og de smertelindres. Efter behandlingen vil man dog kunne opleve en uro hos barnet eller hyppigere afføring, da barnets krop har fået et frigivet en masse energi, som hidtil er blevet brugt på at have ondt.

Tillid før behandling

Har man et barn med lidelser som gentagne ørebetændelser eller kolik, har man sandsynligvis haft mange besøg hos læger og sygehuse og ”hvide kitler”, som barnet nu associerer med noget der gør ondt. Derfor gør vi hos Charwell en dyd ud af at skabe tillid og tryghed for barnet. Her er trygt og rart og vi har ikke travlt. Det er vigtigt for børns modtagelighed for en behandling at de føler sig trygge. Derfor taler vi sammen inden og skaber et rart miljø og starter ikke behandlingen op før tilliden er der og barnet føler sig godt tilpas.

Velkommen hos Charwell Copenhagen

Bestil en tid, eller læs om zoneterapi til voksne og gravide her https://www.charwell.dk/zoneterapi/

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram