Hvem bestemmer over dit liv?

oktober 30, 2017

Kender du følelsen af at sidde fast i dit eget liv? Når hverdagens gøremål bliver til pligter som du udfører, helt uden at føle at du har noget at skulle have sagt. Måske drømmer du om at slippe det hele og gøre noget helt andet. Måske er dit liv blevet en lang række af pligter, der forhindrer dig i at opnå det som du i virkeligheden drømmer om.

Tag kontrol

Flere mennesker end du forestiller dig, føler sig fanget i sit eget liv. Et liv som de selv har valgt, men som ikke føles fuldendt. Men hvordan ændrer man på det, uden at træde familien over tæerne? Stilstand er trygt, men også hindrende for din udvikling. Uforløste drømme eller mål, hvad end de handler om karriere, uddannelse, rejse eller selvudvikling, kræver handling for at lykkes. De kræver en vilje og en målrettet vej dertil.

Bryd ud af din komfort zone og forfølg dine drømme.

Læg en plan

Igennem coaching, hjælper jeg dig til at finde ud af hvor du gerne vil hen med dit liv. Vi ser på drømme og passioner, som er blevet gemt væk under hverdag og pligter. Vi finder frem til det, der driver os til at være den bedste version af os selv, og leve det liv vi ønsker. Vi ser på hverdagens små elementer, i lige så høj grad som livets retning generelt.

Jeg hjælper dig med at finde ind til dine kompetencer, personlige såvel som faglige, så disse kan forenes for til sidst, at opnå helhed i dit liv.

Læs mere om coaching på charwell.dk/coaching.dk eller besøg os på Industriparken 44A, 1. 2750 Ballerup.

Velkommen hos Charwell

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram