Hvordan hjælper man et barn, der ikke kan fortælle hvor det gør ondt?

maj 5, 2017

Det kan være svært for børn at give præcis udtryk for, hvor det gør ondt. Især hvis de endnu ikke har et sprog. Men som forældre kan vi mærke eller se at noget generer vores barn. De typiske børnelidelser er ondt i maven, ondt i hovedet, kolik eller allergi-gener. Symptomer, der bør behandles uden medicin.

Zoneterapi er super effektivt til blandt andet at afhjælpe børns forstoppelse, allergi og hovedpine. I de fleste tilfælde vil man kunne mærke en bedring allerede ved første behandling. Vi anbefaler dog at børn får to til tre behandlinger, da virkningen dermed vil vare ved.

Hvordan foregår en behandling?

Zoneterapi anvender foden som vejviser til kroppen. Ved særlige tryk på zoner under foden kan terapeuten påvirke krop og organer og hjælpe til smertelindring og generel velvære. Hver behandling varer en halv time til fyrre minutter til børn, og en time til voksne.

Sådan reagerer børn på zoneterapi

Det er fuldstændigt smertefri for alle at få zoneterapi og for børn opleves zoneterapi derfor som behageligt nus og tryk under foden. Især spædbørn slapper helt af og giver sig hen til den rare fornemmelse. Ofte falder børn i søvn undervejs i behandlingen, fordi kroppen slapper af og smertelindres. Efter behandlingen vil man måske kunne opleve en uro hos barnet eller hyppigere afføring, da barnets krop har fået et frigivet en masse energi, som hidtil er blevet brugt på at have ondt.

Tillid før behandling

Har man et barn med lidelser som gentagne ørebetændelser eller kolik, har man sandsynligvis haft mange besøg hos læger og sygehuse og ”hvide kitler”, som barnet nu associerer med noget der gør ondt. Derfor gør vi hos Charwell en dyd ud af at skabe tillid og tryghed for barnet. Her er trygt og rart og vi har ikke travlt. Det er vigtigt for børns modtagelighed for en behandling at de føler sig trygge. Derfor taler vi sammen inden og skaber et rart miljø og starter ikke behandlingen op før tilliden er der og barnet føler sig godt tilpas.

Book en tid til dit barn her

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram