MÅNEDENS 5 GODE CHARLOTTE RÅD

maj 30, 2017

For os handler wellness om velbehag både indeni og udenpå. Men det handler også om at lære at blive bedre mod sig selv, og for sig selv. Derfor giver jeg altid et godt råd eller to med på vejen i forbindelse med mine behandlinger. Råd, som du kan bruge til at føle dig i balance, både i krop og sind.

Hver måned samler jeg nogle af disse råd. Denne gang skal det handle om noget de fleste har mærket på egen krop, i større eller mindre grad. Det handler om kontrol over sine tanker og aktive handlinger for at skabe ro. Det handler om at undgå stress.

Fem råd til at undgå stress

1. råd: Spis rigtigt.

En krop i balance giver et sind i balance, samtidig med at du sover bedrer og lettere kan håndtere ydre påvirkninger, hvis du har det godt i din krop.

 2. råd: Sov rigtigt.

Hold fast i en soverutine og giv dig selv den nødvendige hvile for at kunne fungere optimalt. Tænk over temperaturen i dit soveværelse, der skal være helt mørkt og sørg for at slukke alle elektroniske apparater. Insistér på at gå i seng og stå op på samme tidspunkter hver dag. Det giver din krop en sund rytme, der skaber ro i sindet.

3. råd: Træk vejret rigtigt.

Vi har en tendens til at gå hele dagen og trække vejret i små stød. Giv din krop den ilt den har brug for og træk vejret dybt ned i maven flere gange i løbet af dagen. Det bedste er at tage en kort pause til at sidde og trække vejret dybt og kontrolleret.

4. råd: Tænk rigtigt.

Du kan påvirke dine følelser aktivt, ved at vælge dit fokus. Brug fem minutter hver dag på at tænke over de gode, lærerige, eller på anden måde givende oplevelser du har fået den dag. Det giver dig et mentalt overskud at holde et positivt fokus.

5. råd: Bevæg dig rigtigt.

Du vidste nok at den ville være på listen, men før du opgiver, så husk at bevægelse ikke behøver at være løb eller hård motion. Det handler blot om at komme ud og få frisk luft til hjernen og flytte fokus til at bevæge kroppen. Så gå en tur, tag cyklen, eller dyrk lidt yoga hver dag og mærk hvordan du får øget overskud.

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram