NYHED! Få ren, smuk og sommerklar hud

juni 20, 2017

Hos Charwell Copenhagen tilbyder vi som noget nyt Lymfe-tørbørstning. En blid og nænsom behandling, der stimulerer lymfesystemet, fjerner døde hudceller og efterlader kroppen silkeblød og helt ren.

Den rene og fine hud tager bedre imod solen, så du kan få en flot farve. Men under overfladen har en lymfe-tørbørstning mange flere gode fordele. Blandt andet:

  • Sundere og mere glansfuld hud
  • Bedre blodomløb
  • Bedre fordøjelse
  • Huden fornyes
  • Kroppen kommer af med affaldsstoffer og du taber dig

Sådan foregår behandlingen

Behandlingen starter med at du børstes blidt over hele kroppen fra fødder til skuldre med en natursvamp. Døde hudceller børstes af og den nye og fine hud masseres blidt med olie. Det betyder at din hud er fugtmættet og blød, og under huden er lymfekarrene, der nu lettere kan indsamler og rense hudens lymfevæske og bekæmper infektioner.

Ved at skrubbe det øverste hudlag, stimulerer man lymfesystemet og lymfevæske sendes ind i kroppen og udrenser affaldsstoffer. Lymfevæsken er også med til at gøre dit blod mere tyndtflydende og dermed lette hjertets arbejde. Derfor vil du føle en varme igennem kroppen efter behandlingen, fordi din krop ubesværet kan sende blodet rundt.

Som en forårsrengøring af din hud

Et svækket lymfesystem kan blandt andet betyde væskeophobninger i kroppen, dårligt blodomløb eller forstoppelse. Man kan betragte en lymfebørstning som en slags forårsrengøring af kroppen, hvor alle de døde hudceller fra vinteren skrubbes bort og den nye hud forberedes til en ny sæson.

Behandlingen sætter samtidig skub i udskillelsen af væske og fedtceller og fremmer produktionen af kollagen og elastin. Hvis du husker at drikke rigeligt med vand efter behandlingen, hjælper du huden til at komme af med affaldsstoffer og mange vil tabe sig lidt efter hver behandling.

Charwell anbefaler

Lymfe-tørbørstning som en del af et behandlingsforløb med lymfedrænage. Det er gavnligt for de fleste, for at opnå en flot hud og et velfungerende omløb i kroppen. Behandlinger hjælper desuden din krop til at styrke sit immunforsvar og fungere optimalt.

Vidste du at en enkelt behandling med tørbørstningsmassage er lige så effektivt som tyve minutters træning? Derfor gavner denne type behandling mennesker med stillesiddende job, mennesker med gigt, forstoppelse eller dårligt blodomløb, eller blot som en hjælpende hånd i forbindelse med vægttab.

Lymfe børstning kan også stå som en enkeltstående behandling for at styrke hudens elasticitet og sundhed. Og for at opnår mere energi og velvære.

 

Behandlingen varer ca. 90 minutter

 

Velkommen hos Charwell

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram